Sunday, February 12, 2017

Yllätyksiä!

Kyllä on ollut sellainen viikonvaihde että!

Keskiviikkoon noin kello 14 asti kaikki oli hyvin, kunnes viattomasti ajattelin, että vien roskat ja käyn katsomassa onko tullut postia.
Postinhakureissun jälkeisistä tunnelmista sanotaanko vaikka, että avasin yhden kirjeen, joka oli lasku. Lasku jonka summan olisi pitänyt olla neljä kertaa pienempi. Lasku minkä sisällön olisi pitänyt olla aivan erilainen... No kerrotaan nyt vielä, että saatoin soittaa miehelle töihin kädet raivosta täristen kertoakseni, että mä lopetan tämän rakentamisen tähän!
Kyllä, olen vähän nollasta sataan ihminen...

No ei se mitään, se ei ollut ainut yllätys minkä loppuviikko toi tullessaan.
Torstai-iltana kun tulin tanssitunnilta kotiin, oli jo mieskin vähän kiihtynyt ja lykkäs lapun käteen missä oli kaikenlaisia mittoja. Siinä kun hän tunnin mulle tilannetta avasi, ymmärsin minäkin mistä oli kyse. Tontilla ollaan "väärässä korossa". Niille ketkä ei ole vielä päässyt näin syvälle näihin raksa asioihin; se tarkoittaa sitä, että meillä on kaivettu maanpinta väärään tasoon. Ja ne taas ketkä täällä Suomessa on viettänyt viimeisimmät viikot tietää, että on ollut aika kovat pakkaset, ja silloin maa tuppaa jäätymään. Ja ne taas jotka tietää rakentamisesta, tietää myös, että kun pitää kaivaa lisää ja viedä maata pois tarkoittaa se sitä, että tililtä häviää taas tuhatlappusia mitä ei pitänyt tässä kohtaa hävitä.

Pffff... hanskat naulaan fiilis ja budjetti meni ketuiks fiilis...

No, onneksi nyt on jo sunnuntai ja kaikki on taas hyvin 😅
Ei nyt aivan, mutta asiat toki selvisivät, järeämpi kone pystyy maanpinnan rikkomaan ja sitten vaan kaivetaan lisää. Sitä paitsi rahallahan kaikesta selviää! (katsotaan nyt sitten tuleeko meidän taloon saunaa tai väliovia tai kodinhoitohuonetta, kun ne rahat on jo tässä vaiheessa käytetty) Kävipä tossa heikolla hetkellä sellainenkin ajatus mielessä, että pitikö tätä blogiakin alkaa kirjottamaan!? Onko kovin kiva julkisesti myöntää myöhemmin, että ketuiks meni! Toisaalta sellainen blogi olisi varmaan ainut laatuaan...

Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!

Saatiin me onneksi viime viikolla niin makeet keittiösuunnitelmat, että on se talo vaan saatava valmiiksi!

Tilannetta toteamassa


No comments:

Post a Comment