Thursday, February 2, 2017

Terveiset aloituskokouksesta

Siellä ne on, tärkeät pinkit merkit; talon nurkkapisteet.



Wuhuu!! Fiilikset katossa ja tunnelma korkeella. Tekis mieli tanssahdella ympäriinsä 😂
Joku vois kysyä, että miks? No ihan vaan siks, että on niin kiva rakentaa 😃 (ja tää ei ole nyt sitä ironiaa, vaan ihan aitoa iloa 😉)!

Mä oon sitten semmonen etukäteen huolehtija (huolestuja), murehtija ja vähän jännittäjä. Eilen kun kävin ajelemassa tontin kautta, niin jäi todella epävarma fiilis... Olin ihan varma, että tulee kaikenmoista sanomista tän päivän aloituskokouksessa. Joku vois taas ihan aiheesta kysyä, että miks? Ja kun en tiedä yhtään, että miksi.

Tämä aamu onneksi korjasi huolet turhiksi ja oli todella mukava aloituskokous ja ihan nousi tsempit ja fiilikset kattoon!! Ensi viikolla saa virallisesti alkaa rakentamaan. Mahtavaa! Hommathan meillä on jo käynnissä ja niitä pitää täydellä tohinalla jatkaa, että pysytään aikataulussa ja ettei pakkasukko niitä sotke (talvirakentajan riemuja).

Aloituspalaveri meni muuten sujuvasti. Tontilla kerettiin nousta autosta, kätellä läsnäolijat ja sitten todettiinkin, että lattiakorko ok, mennäänkö lämpimämpiin tiloihin tekemään pöytäkirja? Kahvilaan kaffelle, pöytäkirja kuntoon, meille tarpeelliset ohjeet ja hyvää päivänjatkoa. Voisi kuulostaa liukuhihna meinigiltä, mutta hommat suju todella jouhevasti ja hyvässä tunnelmassa.

Ja kuin sattumalta (tiiä häntä oliko sattumaa, vai ihan taidolla laskelmoitu ajankohta), 10 minuuttia siitä kun olin tullut kokouksesta kotiin soitti talotoimittajan edustaja ja kyseli kuulumisia ja aikataulua. Hänellekin vakuutin samaa, mitä olen itselleni vakuutellut; aikataulussa ollaan ja siinä aiotaan pysyä, piste.

Pakko vielä mainita, että oli muuten todella mukava kunnan heppu paikalla. Tää on jo kolmas heppu kunnasta, jonka kanssa on todella mukava asioida! Pointsit heille ja toivottavasti jatkavat samaa rataa. Niin kauheita tarinoita noista muista Uudenmaan rakennusvalvontaviraston hepuista kuulee, että huhhuh... "Täällä maalla" on onneksi asiat toisin.

Mies kyllä jo antoi palautetta, että mä vaan tekisin kauppoja sen perusteella, että keneltä saa hyvää palvelua. No niin tekisinkin jos vain kukkaron nyörit antaisi periksi!
Siis mä oon ihan heikkona hyvään asiakaspalveluun ja myönnän sen! (auts, toivottavasti tää ei tuu nyt kovin kalliiksi myöntää näin julkisesti...!)

Senpä takia viikonloppuna tulee tekstiä hyvästä asiakaspalvelusta ja keneltä sitä on tähän mennessä saatu (nimiä paljastetaan). Ja voitte uskoa, tuleva postaus ei ole maksettua yhteistyötä, ei alennusta vastaan luvattua some näkyvyyttä, vaan ihan halusta jakaa hyviä kokemuksia. Niitä jaetaan niin harvoin! Ja tavoite on tämän projektin edetessä jatkaa näiden hyvien palvelukokemuksien jakamista.

Tältä muuten näyttää rakentaja perheessä ruokapöytä suurimman osan ajasta


No comments:

Post a Comment