Tuesday, February 28, 2017

Kaunis tasainen sepelipatja


Ei ole enää kuoppaa!!
Tältä piti näyttää jo perjantaina, mutta hei; huomenna ne paalut vasta tulee joten hyvin kerkesi 👌

Nyt näyttää mun silmään kauniilta 😀

Kyllähän tässä on ollut kaikenlaista taas matkalla tähän pisteeseen. Mekin ollaan päästy roudareiksi kun tavara loppui kesken... Tai ei se olisi loppunut jos toimittaja olisi toimittanut oikean määrän, mutta ei nyt mennä siihen... Vaan mennään mieluummin siihen, kuinka oli kiva yllätys, että paikallinen K-Rauta oli edullisempi ja sieltä sai loistavaa palvelua!

Vaikka taloa ei ole vielä mailla eikä halmeilla, on viime viikolla kattoa "rakennettu" ihan toden teolla. Yksi asia mistä ei tarvitse huolehtia on meidän konesaumattupeltikatto. Tai siis se tuleva sellainen. Meillä on maailman ihanin ystävä, joka sattuu olemaan peltiseppä, joka suostui lähtemään meidän matkaan tähän projektiin. Hän huomasi jo yhden ongelman katon suunnittelusta, joka johtui siitä, että hyväksymässämme talon hankintasopimuksessa oli jäänyt rasti väärään kohtaan.
Tämä olisi voinut olla "paha rasti", mutta jälleen kerran Teri-talojen kanssa oli helppo asiaa hoitaa ja sopia!

Ihan jännää tämä talon rakentaminen kyllä on. Viime viikolla tuli ostettua takka ja tänään keittiö. Puhelimessa. Siis tuohon sepelikasaan on nyt tulossa ainakin takka ja keittiö.

Ja huomenna tapahtuu taas: paaluttajat tulee kuulemma paikalle jo klo 7.00. Kunnan LVI-teknikko klo 8.30, liittämään meidät kunnan vesijohtoverkkoon.
Tuo paalutus asia on ollut kokoajan niin paljon tapetilla kaikkien tahojen kanssa, että on ihan pakko mennä itse paikanpäälle pällistelemään sitä ihmettä!




No comments:

Post a Comment