Tuesday, January 31, 2017

Meille tulee...

Lienee aika paljastaa meidän talotoimittaja sekä talon malli että pohja.
Miksi pitää tätä täällä kauempaa salassa kun ei se päätöksen teko meilläkään kestänyt kauaa.
Tässäkin ilmeisesti mennään aika omaa linjaa. Löydettiin talotoimittajalta heidän uudesta mallistosta sellainen talo jota ei ole vielä rakennettu. Meidän on ensimmäinen!

Talotoimittajien valikoimaa selatessa, turtui aika nopeasti. Kaikilla tuntui olevan samaa tarjolla. Rakennusmääräykset rajoitti haun yksi kerroksisiin. Pehmeä maaperä vähän pakotti luopumaan ajatukset kivitalosta. Ainoa oma tärkeä kriteeri oli, että makuuhuoneet eivät saa olla suoraan olohuoneen yhteydessä. Jotta keittiö-olkkarissa voi vaikka viettää iltoja (ja pitää jopa vähän meteliä) ja samalla makuuhuoneissa voi nukkua rauhassa.

Itse olin löytänyt yhden mallin (kivitalo valmistajalta) L:n mallinen talo, johon olin jo vähän tykästynyt. Sitten mieheni pyysi katsomaan talotoimittajan talomallia, jonka nimeä en ollut koskaan edes kuullut. Se oli makee! Just jotain vähän erilaista ja meidän näköistä. Sitä siinä sitten pyöriteltiin. Mutta keittiö-olkkari tila oli vähän haastava sisustettava. Tätä taloa pyöriteltiin ajatuksissa aika paljon. Ja kun varasimme tapaamista talotoimittajan edustajalle oli tarkoitus tästä puhua. Mutta sitten, mieheni (en voi siis ottaa kunniaa mallin löytämisestä mitenkään) kysyi, että mitenkäs tämä toinen? Sama firma eri malli.

Se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Ja se oli varmaan jo sillä hetkellä lähes päätetty; tämä talo tulisi meille! 😃
Muilla talotoimittajilla ei ollut tarjota mitään vastaavaa. Suurin osa talotoimittajista mainostaa, että tekevät talon vaikka asiakkaan omista piirustuksista. Noo, vastaukset joita sain oli aivan toisen suuntaisia... Mutta eipä se meitä enää edes haitannut, me olimme löytäneet meidän talon:
Teri-Talot, Cubo 160

Meille muokattu pohja

Atrium-terassi oli se, mihin eniten ihastuttiin! (kuva lainattu Teri-talojen nettisivuilta)




4 comments:

  1. Mahtaisiko löytyä parempilaatuista pohjapiirrosta missä näkyisi mittoja. Alkoi kiinnostamaan tämä talomalli todella. Huisin tyylikäs!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei Kimmo, laita meiliä: meidancubo@gmail.com :)

      Delete
  2. tyylikäs talo :) ja mikä mahtavinta 1-kerroksessa , atrium piha on ihana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :) Mainitsitkin juuri ne kaksi meille tärkeintä juttua :D

      Delete