Friday, April 14, 2017

Pääsiäisloman alku ja Ilta-aurinko

Hyvää pääsiäistä!
"Mitä te teette pääsiäisenä?" "Ai me vai?" "No rakennetaan tietty!" 😃 
Olisihan se ollut ihan kiva lähteä viettämään pääsiäistä johonkin, mutta hei!
Nyt rakennetaan 😅

Mehän lähdettiin tähän projektiin aika extempore, jos näin voi sanoa. Ihan vaan siksi, että löytyi tontti, meille hyvältä sijainnilta.
Ei osattu tai ymmärretty miettiä, että sopiiko talo tontille, tai mitkä ovat ilmansuunnat taloa sijoitellessa tontille.
Meillä kävi tuuri! Ihan mieletön tuuri!
Tänään mentiin illalla taas siivoilemaan talolle (siellä on kohta puhtaampaa kun meillä kotona...). Ihana ilta-aurinko paistaa meidän atrium pihalle! Nyt en tosiaan malttaisi odottaa, että talo valmistuisi. En malta odottaa niitä hetkiä kun voi vaan istuskella terassilla ja nautiskella ilta-auringosta...


Talon sijainti on hyvä, mutta alavalla maalla ääni kantautuu aika hyvin. Se ei tosin haitannut yhtään kun miehen kanssa "keskusteltiin" suojamuovien irrottamisesta. Eipä kai se haittaa, jos lähistön naapurit tietävät mitä mieltä minä olen ikkunoiden suojauksesta. Oppivathan tuntemaan uudet rakentajat hyvin 😉 

Pääsiäinen menee tosiaan talolla. Miehellä ainakin. Lattian valmistelu alkaa!


Mitähän tälle pihalle tekisi...?

Makuuhuoneiden "siipi" ja käytävän ikkunat

Vesikaton asennus alkaa parin viikon päästä


Haluaisin jo istuskella terassilla nauttimassa ilta-auringosta!










2 comments:

  1. Komea on talo! Juurikin tämä Cubo oli ainoa "valmispaketti", johon mekin ihastuttiin. Loppusasti saatiin kuitenkin eri tontti kuin mihin cuboa oltiin haaveiltu. Tontista ja sen ilmansuunnista johtuen päädyttiin sitten lopulta suunnittelemaan arkkitehdin kanssa L-mallinen pohja. Nyt saadaan auringon valoa koko päivän. Päätavoite kuitenkin säilyi, olohuoneesta ei kuljet makuuhuoneisiin :) Mielenkiinnolla odotan parin viikon päästä starttaavaa projektia. Tsemppiä rakentamiseen Oulusta! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hienoa, että te huomioitte nuo ilmansuunnat jo taloa tontille suunnitellessa. Auringon valo on aika tärkeä juttu varsinkin pihaa ajatellessa. Ja itse tykkään myös saada sitä valoa taloon sisään.
      Tsempit myös sinne Ouluun teidän projektille! :)

      Delete